10 mayo 2007

MENU ELEXIDO CON SABOR A MAR.

Ben, xa sabemos o menú escollido para a comida do aniversario. A elección foi moi disputada como resulta evidente no escaso marxe de tres votos (21 a 18), entre os que querían corte (carne) concentrados case todos no entrecot, mentres que os do peixe cunha táctica basada no despiste entre lubina, rodaballo e merluza , chegaron a máis de 40.

En fin, un menú propios dos mesmos césares, digno da espera dun cuarto de século.

O menú SINFONIA MARINA consta dos seguintes movementos:

Primeiro movemento

Brocheta de Plátano Caramelizado con Bacon. Croquetiñas de Marisco. Tempura Vexetal. Culleriñas de Salmón Marinado e de Quiche Lorraine. Chupitos de Chef e Selección de Canapés

Segundo movemento

Vieira Braseada con Crema de Patata ó Aroma de Módena

Terceiro movemento

Lubina en Lomos sobre Montadiño de Vexetais

Cuarto movemento

Mousse de Chocolate Branco e Yogur ó Coulís de Frambuesa

Pezas populares para recuncar

Viño Blanco Albariño e Viño Tinto Rioxa Crianza

Cava, Café, Mignardises, Infusións e Licores.

Outras pezas singulares

Ofrécese un menú vexetariano para quen o prefira, así como platos preparados especialmente para persoas con algún tipo de dieta.

Se roga avisar cuns días de antelación.

Xoán Mariño.


1 comentario:

Anónimo dijo...

Cómpre engadir que o pazo ofrece tamén un menú vexetariano para quen o prefira, así como platos preparados especialmente para persoas con algún tipo de dieta, abonda con avisar cuns días de antelación.
Xoán Mariño.